Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Tieners van 12 tot 18 jaar kunnen vanop het water naar een film kijken.

TIP: reserveer je bootje voor de gratis Drijf-In-cinema in Brugge

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Om de zomer mooi af te sluiten, tovert de Brugse jeugddienst domein Aan De Plas voor één avond om in een openluchtbioscoop. Tieners van 12 tot 18 jaar kunnen vanop het water naar een film kijken. Heb jij je bootje al gereserveerd?


Wil jij een film kijken vanop het water? Markeer 31 augustus in je agenda, trommel je vrienden op en reserveer hier een kajak voor twee personen, kano voor drie personen of raft voor tien personen. Het evenement is helemaal gratis en er zijn maar een vijftigtal bootjes. Snel zijn is dus de boodschap!

De beslissing welke film er die avond vertoond zal worden, ligt deels in jouw handen! Je kan kiezen voor ‘Titanic’, ‘Adrift’, ‘Fantastic Beasts’, ‘The shape of water’, ‘Deadpool 2’, ‘Pirates of the Caribbean’, ‘Jaws’ of ‘Aquaman’. Stemmen kan nog tot 18 augustus!

12 tot 18 jaar


Het evenement is exclusief voor tieners van 12 tot 18 jaar en vindt plaats van 19u30 tot 22u bij domein Aan De Plas in Brugge. Mag je niet alleen gaan? Je ouders mogen van aan de kant gerust meekijken. Bij regen wordt het evenement geannuleerd. Duimen dus dat het die dag droog blijft!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '