Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Gwenny Eeckels/Universal Music

Tinne Oltmans brengt eerste solosingle ‘Verdrijf Me’ uit

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nadat Tinne Oltmans de hoofdrol heeft gescoord in de nieuwe telenovelle ‘Lisa’, zit naast haar acteercarrière ook haar zangcarrière in de lift. De ex-Ghost Rocker bracht zopas namelijk haar eerste solosingle ‘Verdrijf Me’ uit. Dat goede nieuws kondigde het talent met trots aan via sociale media.


Tinne Oltmans schreef haar allereerste single met Jeroen Swinnen en Daalman. Volgens de actrice en zangeres is ‘Verdrijf Me‘ een ‘anti-romantische song over een grootse liefde die niet meer werkt maar waar je zelf geen afscheid van kunt nemen’. Dat schrijft ze onder de foto van de singlecover op Instagram.

Verder vertelt ze ook het volgende over het nummer: ‘Ik ben een wervelwind van emoties & gedachten maar wou de melodieën licht houden, het resultaat geeft een mooie dualiteit: tristesse in een vrolijk jasje!?’ ‘Verdrijf Me’ is vanaf nu te beluisteren via onder andere Spotify en Apple Music.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '