Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik ben heel gelukkig', klinkt het bij de Kempense.

Tine van ‘Blind Getrouwd’ heeft de liefde gevonden

Tine (31) uit het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ heeft na haar mislukte huwelijk met Ben een nieuw lief gevonden. Dat bevestigt ze aan Dag Allemaal.


 

Tine houdt de naam en het gezicht van de persoon die haar hart voor zich won liever geheim. Maar ze wil wel kwijt dat het goed gaat. ‘Het klopt dat ik al een tijd een nieuwe vriend heb. Ik ben heel gelukkig’, klinkt het.

De meest recente foto op Tines Instagrampagina verraadde al dat er iemand in het leven van de Kempense is. Onder een foto in de Kunsthal in Rotterdam plaatste ze de veelzeggende hashtags #JustTheTwoOfUs en #LuckyMe.

Een jaar voor Vlaanderen massaal kritiek gaf op Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’, waren de pijlen op Tine gericht. Zij had haar door experts uitgekozen echtgenoot ongewild flink beledigd door te stellen dat haar ex ‘ook gene knappe‘ was, en dat pikte de kijker niet. De haat die ze online ontving, haalde Tine even onderuit. ‘Enkele dagen lang durfde ik niet eens naar de winkel te gaan’, zei ze een jaar later over die moeilijke periode. Maar ondertussen staat Tine weer recht, mét een mysterieuze man aan haar zijde. Ben zou nog single zijn.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '