Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @timtation_2018/ @dorienhaesevoets

Tim gaf zondagavond aan dat hij in een relatie is met de tien jaar jongere Dorien, maar die post is ondertussen verdwenen.

AUW: Timtation kondigt relatie aan op Facebook, maar enkele uren later is zijn status alweer ‘vrijgezel’

Zondagavond verscheen op het Facebookprofiel van Tim ‘Timtation’ Wauters een blijde aankondiging: hij had het liefdesgeluk opnieuw gevonden bij een zekere Dorien Haesevoets. Ondertussen is er van de status geen spoor meer, en maakte de 21-jarige blondine haar Instagrampagina privé. De tol van de roem...


 

Tim heeft een lief, of toch niet?


We weten allemaal dat het voor Timtation snel mag gaan in de liefde. We durven dan ook gokken dat de relatie van de Aalstenaar en de tien jaar jongere Dorien eerder pril is. Maar voor de ‘Temptation Island’-kandidaat was het zondagavond tijd om aan de wereld – en aan Deborah en Cherish? – te laten weten dat hij van ‘t straat is, dus paste hij zijn status op Facebook aan naar ‘in een relatie’ en tagde zijn nieuwe vriendin.

Instagram


Zoals dat gaat, werd het nieuws al snel opgepikt door verschillende media. Zoals dat ook gaat, werd Doriens Instagrampagina – die openbaar stond – vermoedelijk overspoeld door ongewenste bezoekers en reacties, waardoor de blonde dame besloot die privé te maken. Aangezien wij al vermoedden dat dit zou gebeuren, maakten we enkele preventieve screenshots. Dit is Dorien, de jongedame die Tims hart veroverde.

Dorien


© Instagram @dorienhaesevoets

Dorien


© Instagram @dorienhaesevoets

Dorien


© Instagram @dorienhaesevoets

Dorien


© Instagram @dorienhaesevoets

[td_smart_list_end]

Volgens haar Facebookpagina is Dorien magazijnmedewerker bij Euroshoe Group en afkomstig uit Diest. Daarnaast lijkt ze net als Tim van een feestje te houden. Op haar verhaal was zondag te zien dat de twee samen naar Beachland gingen, een festival in Blankenberge. 

Singlestatus


Maar mooie liedjes duren niet lang. Een snelle blik op Tims profiel op deze mooie maandagochtend leert ons dat hij zijn relatiestatus alweer veranderde. Op dit moment staat er ‘vrijgezel’ te lezen. Betekent dit dat Dorien de benen nam zodra ze besefte wat er bij een relatie met Timtation komt kijken? Of wil ze gewoon zijn vriendin blijven, maar dan in de anonimiteit? Of heeft ze misschien eindelijk, zoveel maanden na datum, ‘Temptation Island’ bekeken?

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '