Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Yui Mok/Empics Entertainment/Photo News

Opletten geblazen!

OH OW: tickets Ed Sheeran vliegen aan woekerprijzen de deur uit

De tickets voor Ed Sheeran op de wei van Werchter waren zaterdagochtend in een klein uur allemaal uitverkocht. Hoe doet Edje dat toch? En het duurde niet lang voor die tickets aan schandalig hoge prijzen werden aangeboden op doorverkoopsites.

Alle 60.000 tickets voor het concert van Ed Sheeran volgend jaar zijn uitverkocht. Voor een standaardticket betaalde je 75 euro en wie dicht aan het podium wilde staan, was 100 euro kwijt. In amper 40 minuten was concertorganisator Live Nation door zijn voorraad heen. Het duurde dan ook niet lang voor die felbegeerde tickets aan hogere prijzen werden aangeboden op doorverkoopsites.

Strafbaar


Wie zijn kaartje voor Ed Sheeran met winst wil doorverkopen, riskeert daarvoor een fikse boete. Yep, kaartjes aan hogere prijzen doorverkopen is verboden. Natuurlijk mag je het ticket wel doorverkopen aan een vriend, collega of familielid, maar dan moet je gewoon de juiste prijs vragen.

Heb jij geen plekje op de wei van Werchter kunnen scoren? No worries, je kan je nog altijd op de wachtlijst van Live Nation laten zetten. Fingers crossed!


https://giphy.com/gifs/excited-hopeful-fingers-crossed-5J07pHrJ2lKhi

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '