https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Veel beterschap, Mischa!

‘The O.C.’-actrice Mischa Barton is opgenomen in het ziekenhuis

Het gaat niet goed met Mischa Barton aka Marissa Cooper uit ‘The O.C.’. Na een onrustwekkend telefoontje werd de actrice opgenomen in het ziekenhuis van Los Angeles. Veel beterschap, Mischa!

Volgens TMZ gedroeg de actrice zich erg vreemd en sprak ze in wartaal. Kort na haar telefoontje aan de hulpdiensten werd Mischa dan ook overgebracht naar het ziekenhuis. Iets later heeft de 31-jarige ‘The O.C.’-actrice ook toegestemd om een psychologische evaluatie af te nemen.
 

Turbulent verleden

Het is niet de eerste keer dat Mischa Barton met mentale problemen kampt. In 2009 stortte de actrice helemaal in en pas enkele jaren later sprak ze met People magazine over die vreselijke periode in haar leven. ‘Het was echt angstaanjagend, net een scène uit een film’, aldus Mischa. Verder gaf ze ook toe dat haar toenmalige levensstijl een van de voornaamste oorzaken van haar breakdown was.
 

In 2009 kreeg de actrice het aan de stok met een verpleegster en als gevolg daarvan werd ze twee weken verplicht opgenomen. ‘Als je depressief of een gevaar voor jezelf bent, kunnen ze je een 5150 voorschrijven’, volgens de ‘The O.C.’-actrice. Dit is een wet die elke psychiater de toestemming geeft om iemand tegen zijn of haar wil tijdelijk op te nemen.
 

We zijn ondertussen acht jaar later en Mischa heeft de weg naar het rechte pad duidelijk nog niet helemaal teruggevonden. Wij wensen haar alvast veel beterschap toe.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content