Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Een 'specialleke' voor de tiende verjaardag van het programma.

‘The Hills’ komt terug, mét Lauren Conrad!

Nadat Lauren Conrad vorige week een mysterieuze Instagramfoto had gedeeld, laaiden de geruchten over een mogelijke ‘The Hills’-reünie weer op. Nu heeft de realityster het nieuws officieel bekendgemaakt op haar Twitteraccount. Zowel het programma als LC herself keren terug naar MTV.

Het is ondertussen al tien jaar geleden dat ‘The Hills’ op de televisie verscheen, en daarom keert het programma terug voor een eenmalige verjaardagsspecial. Lauren Conrad maakt haar opwachting in de aflevering die zal uitgezonden worden op 2 augustus. Dat heeft ze zelf bekendgemaakt op Twitter.
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lauren Conrad heeft gemengde gevoelens over haar deelname aan het televisieprogramma. Zo was het voor haar moeilijk om haar jongere zelf zo te zien en om haar persoonlijke leven met heel de wereld te delen. Toch heeft ze er veel uit geleerd.
 

In de aflevering zal volgens Lauren vooral ‘eerlijk gesproken’ worden en achter-de-schermen-materiaal onthuld worden. Verder toont ze ook hoe haar leven na ‘The Hills’ eruitziet. Wat we nog niet weten, is of haar andere collega’s, zoals Heidi en Spencer, ook aanwezig zullen zijn.

 

Nog meer lezen over Lauren Conrad?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '