Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Maar wij hebben screenshots

‘Temptation Island’: Karim post gemene steek naar Jolien en verwijdert ‘m even later weer

Dat het 'Temptation Island'-drama zich anno 2017 niet meer beperkt tot het televisiescherm, is al lang duidelijk. Nadat we vorige week duidelijk konden horen hoe Jolien proefde van verleider Karims pindanootjes en zij dat bij de confrontatie met haar vriend Herbert helemaal vergeten bleek te zijn, moest de Limburger zijn mening over de hele kwestie toch eens kwijt. Al nam hij ze even snel weer terug…

Karim postte rond de middag een screenshot van de aflevering van woensdagavond op Instagram. Daarop is te zien is hoe Jolien tegen Herbert vertelt dat ze geen seks had op Temptation Island. Een dikke leugen, aldus Karim (en elke 'Temptation Island'-kijker met een goed functionerend gehoor). De verleider vraagt zich onder de foto dan ook openlijk af waarom – the f*ck – Jolien zo blijft liegen. In de hashtags maakt Karim duidelijk dat hij niet boos is op de blondine, maar dat hij gewoon wil dat ze eerlijk is. Ook zet hij er de hashtag #comeback bij, al is niet duidelijk waarop hij dan juist reageert.

 

Karim Jolien

 

Niet veel later is de post van Karim niet meer terug te vinden. Kreeg de Limburger een boos bericht van Jolien, of misschien wel van Herbert? Of besefte hij gewoon dat hij helemaal geen ruzie wil? Wat het ook is, het is niet de eerste keer dat Karim een steek uitdeelt op Instagram. Zijn voorlaatste foto – en nu dus weer z'n laatste – is er eentje met verleider (maar niet langer vrijgezel) Ken. Onder de foto schreef Karim 'Tempa Brothers', met een twijfelachtige emoji erbij. Daarmee verwijst hij naar Jefferson, Herbert en Merijn, die zichzelf zo noemen en zelfs samen een bedrijfje oprichtten onder die naam. De emoji maakt Karims gevoelens over het trio en hun plannen meer dan duidelijk.

 

Temptation Island

 

Meer 'Temptation Island':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '