Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @jolienliisa_

'Ik zal er altijd voor u zijn.'

‘Temptation Island’: Jolien laat met verjaardagspost voor Herbert uitschijnen dat ze elkaar vergaven

'Temptation Island'-kijkers die de koppels en vrijgezellen volgen op social media vermoeden al een tijdje dat Jolien en Herbert ondanks alles nog steeds een koppel zijn. Dat ze alleszins nog héél goede vrienden zijn, bevestigt Jolien met een foto op Instagram met een mysterieus maar toch veelzeggend tekstje onder.

De ontsteltenis bij 'Temptation Island'-kijkend Vlaanderen was woensdagavond groot na de pijnlijke confrontatie tussen Jolien en Herbert. De een kijker noemde Herbert een manipulatieve macho, terwijl de ander Jolien beschuldigde van té veel naïviteit. Maar over een ding was iedereen het helemaal eens: ze zouden er beter een punt achter zetten.

 

Maar 'Temptation Island' speelt zich tegenwoordig vooral op het kleine scherm van onze smartphone af, en daarop zagen wij vandaag een liefdevolle verjaardagsboodschap van Jolien voor niemand minder dan Herbert verschijnen. Vooral het tekstje laat weinig aan de verbeelding over. Jolien blijft dan wel een klein beetje mysterieus wanneer ze schrijft 'je bent/was niet alleen m'n partner', de rest van de tekst lijkt erop te wijzen dat er nog veel liefde is tussen de twee. Zou het?

 

 

En er is meer. Eerder vandaag deelde Jolien al dezelfde foto in haar Instagram story en schreef ze 'Love you' op. Kan het nog duidelijker? Intussen verwijderde Jolien haar story wel weer. Misschien kreeg ze onder haar voeten van VIJF voor het spoilen van de allerlaatste aflevering waarin we te weten komen hoe het nu gesteld is met de koppels? Woensdag zullen we het weten!

 

Herbert Jolien Temptation Island

Meer 'Temptation Island':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '