Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Én we zullen ook kunnen genieten van de videoclip van een van haar nieuwe nummers 'Cardigan'.

Taylor Swift verrast haar fans door onverwachts een gloednieuw album uit te brengen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We konden haar door de coronacrisis helaas niet live aan het werk zien op Werchter Boutique, maar gelukkig brengt Taylor Swift deze avond tot grote verrassing van haar fans een gloednieuw album uit zodat we haar liedjes wel luidkeels kunnen meekwelen thuis.


Geen festivals, dat is een van de zware gevolgen van dat vreselijke coronavirus dat de wereld nog steeds in zijn greep houdt. Wie een ticketje had voor Werchter Boutique zal Taylor Swift dus niet live aan het werk kunnen zien op de weide van Werchter, maar gelukkig heeft de zangeres goed nieuws dat de pijn toch een beetje verzacht. Ze kondigde zopas aan op haar Instagram dat ze deze avond een gloednieuw album uitbrengt! Dat is natuurlijk Amerikaanse tijd, dus bij ons is dat morgenvroeg om zes uur ’s ochtends.

Niet gepland


Folklore‘ is haar achtste plaat en er staan zestien liedjes op. ‘De meeste dingen die ik deze zomer had gepland, gaan niet door. Maar er is iets dat ik niet gepland had, dat wél is gebeurd’, aldus een mysterieuze Taylor onder een zwart-witfoto van haar in een bos. ‘Om middernacht lanceer ik mijn gloednieuw album vol met liedjes waar ik al mijn grillen, dromen, angsten en overpeinzingen in heb gestopt. Verrassing!’ Ze maakte trouwens naast de ‘normale’ versie ook acht verschillende deluxe versies van haar cd, en daar staat een bonustrack ‘The lakes’ op. ‘Folklore’ kost 11,25 euro en je kan het nu al pre-orderen op haar website.

En dat komt inderdaad helemaal onverwachts! ‘Voor dit jaar zou ik waarschijnlijk nagedacht hebben over het ideale moment om dit album te lanceren, maar de tijden waar we nu in leven doen me beseffen dat niets zeker is. Ik hou ontzettend veel van jullie!’ Oh, wij ook van jou Taylor!

Videoclip


En er is nóg meer goed nieuws, want vanavond kunnen we ook al genieten van de eerste videoclip van een van haar nieuwe nummers ‘Cardigan’. Ze verzekert ons dat bij de opnames rekening werd gehouden met alle coronamaatregelen. ‘De shoot werd in de gaten gehouden door een medisch inspecteur, iedereen droeg mondmaskers, hield voldoende afstand van elkaar, en ik deed zelfs mijn eigen haar, make-up en styling.’ We zien benieuwd!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '