Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Hij postte het huwelijksaanzoek op Instagram en geeft zelfs een sneak peek van een indrukwekkende verlovingsring!

‘Twilight’-acteur Taylor Lautner is verloofd: ‘Al mijn dromen zijn uitgekomen’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Taylor Lautner (29) – ook wel bekend als weerwolf Jacob die kwellend verliefd is op Bella in de filmserie ‘Twilight’ – zegent na drie jaar officieel de liefde met zijn – gelijknamige – vriendin Taylor Dome (24). Op donderdag 11 november knielde hij neer om ‘de’ liefdesvraag te stellen, en daar kunnen we dankzij intieme foto’s op Instagram mee van genieten. We krijgen zelfs een sneak peek van de prachtige ring!

Taylor Lautner maakte het vreugdevolle nieuws bekend via Instagram met twee intieme foto’s. Daarop zie je hoe hij romantisch neerknielt voor zijn verloofde ‘Tay’, waarbij het koppeltje omringd is door rozenblaadjes en kaarsen naast een gezellig haardvuur. ‘En zomaar kwamen al mijn wensen in vervulling’, zet de acteur bij het onderschrift. Tay Dome, die werkt als verpleegster, postte op haar eigen Instagram dezelfde foto met het onderschrift ‘Mijn allerbeste vriend. Ik kan niet wachten om voor altijd bij jou te zijn!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Taylor Lautner (@taylorlautner)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Diamanten ring

Gelukkig krijgen we van de ‘Twilight’-ster nog een tweede bericht op Instagram te zien waarop het koppel met een ovalen diamanten ring poseert. Die werd door het New-Yorkse merk Ring Concierge persoonlijk ontworpen.

Bij de foto lezen we nog een schattige liefdesverklaring: ‘Jij houdt onvoorwaardelijk van mij. Jij maakt elke dag zo bijzonder. En vooral, jij haalt het beste in mij naar boven. Ik kan je niet genoeg bedanken voor wat je in mijn leven hebt gebracht. Ik hou voor altijd van je.‘ Wie had ooit gedacht dat deze weerwolf zo knuffelbaar zou zijn?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '