Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @karendamen op Instagram

Bye bye rode lokken!

‘T IS GEBEURD: Karen Damen is niet langer ‘de rosse’

Na jarenlang 'de rosse van K3' te zijn, is Karen Damen vanaf vandaag officieel geen van beide meer. Karen trok naar de kapper en liet haar haar voor het eerst sinds de start van K3 in een ander kleurtje verven. Bekijk haar make-over hier!

Onlangs kondigde Karen Damen in het praatprogramma Van Gils en gasten aan dat ze haar rosse lokken lichtelijk beu was: 'Nu het niet meer moet, wil ik eens wat anders.' Die woorden werden meteen omgezet in daden: de kappersafspraak stond namelijk al officieel in de agenda. Maar vervolgens bleek ons favoriete ex-K3'tje wat last te krijgen van koudwatervrees...

 

tweet karen

 

Een week geleden liet Karen namelijk via Twitter weten dat ze toch met twijfels zat. De dagen daarna werd ze nog gewoon gespot met haar good old rood haar. Tot nu! De knapste ex-redhead van Vlaanderen deelde op haar Instagram onderstaande foto van haar nieuwe kleur én coupe met de tekst ' 't Is gebeurd. #blij @yannickbovy #blij @yannickbovy Thanks #newgeneration'. Haar nieuwe do staat een stuk frisser, maar blijft ergens nog een klein tintje ros hebben. En dat zien wij graag!

 

 
 

A photo posted by @karendamen on

 

En het is bewezen: zelfs zonder vuurrode haren blijft Karen Damen een 'hete voenk'. Wat denken jullie?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '