https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Eén

De presentator verklapte zelfs al het geslacht.

Sven de Leijer (42) wordt voor de allereerste keer papa

Herlinde Matthys

Sven de Leijer (42) en zijn vriendin verwachten binnenkort hun allereerste kindje samen. De presentator verklapte op Radio 2 zelfs al het geslacht.


Sven de Leijer, bekend van onder meer het Eén-programma ‘Vrede op aarde’ of het Play4-programma ‘Hötel Romantiek’, is normaal gezien enorm gesteld op zijn privéleven. Zo postte hij nog nooit een foto van zijn vriendin op zijn sociale media. Maar binnenkort staat het leven van de presentator volledig op z’n kop, en op Radio 2 deelde hij de oorzaak hiervan. Hij en zijn partner worden binnenkort de trotse ouders van hun allereerste kindje.

Het is een…


Sven vertelde zelfs al wanneer de kleine spruit verwacht wordt: de laatste week van november. Ook het geslacht van het kindje hield hij niet geheim: het is een jongetje! In december presenteert hij voor het vijfde jaar op rij het eindejaarsprogramma ‘Vrede op aarde’. Omdat zijn zoontje er in de kerstvakantie al zal zijn, is hij nu al volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Sven de Leijer (@svendeleijer)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sven en zijn vriendin genoten afgelopen zomervakantie nog een laatste keer van een reisje met z’n tweetjes. ‘Ik heb toen gemerkt hoe hard ons leven gaat veranderen’, vertelde hij op Radio 2. ‘Met een kindje wordt vakantie waarschijnlijk helemaal anders.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content