Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Gelukkig heeft een oplettende kijker het schattige moment tussen Meghan Markle en prins Harry opgemerkt.

CUTE: dit subtiele moment op de ‘Trooping The Colour’-ceremonie heb je waarschijnlijk gemist

Afgelopen weekend verscheen Meghan Markle voor het eerst op het balkon van Buckingham Palace, maar nu pas is er een filmpje opgedoken van een schattig detail dat bijna iedereen gemist leek te hebben. Kijk zelf maar!


Meghan Markle en prins Harry kregen niet veel tijd om te bekomen van hun huwelijksreis, want afgelopen weekend stonden de twee op het balkon van Buckingham Palace ter gelegenheid van de ‘Trooping The Colour’-ceremonie. Voor Meghan Markle was het de allereerste keer, maar de brunette had duidelijk nog niet alle regeltjes onder de knie. Gelukkig stond haar kersverse echtgenoot naast haar zijde om haar te helpen wanneer de ex-actrice een geheugensteuntje nodig had.

Lid zijn van de royal family is allesbehalve makkelijk, want er komt heel wat bij kijken. En ook al lijkt de rol van prinses (al is haar officiële titel hertogin van Sussex) haar op lijf geschreven, heeft ook Meghan hier en daar een beetje hulp nodig.

Bow down


Tijdens de ceremonie moeten alle leden van de koninklijke familie buigen als eerbetoon aan koningin Elizabeth. Voor Meghan Markle was het de allereerste keer en net voor het grote moment was aangebroken, vroeg ze om bevestiging aan haar man prins Harry. Als je aandachtig naar het filmpje kijkt, zie je hoe de brunette subtiel ‘Do it?’ vraagt aan haar echtgenoot. Harry kon haar nog snel ‘Yes’ toefluisteren voor het zover was en zo ging dit schattige gebaar bijna onopgemerkt voorbij.Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '