Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Binnen exact twee maanden spelen onze Duivels al hun eerste EK-match

Stubru maakt eerste namen voor Dance With The Devils bekend

Binnen iets minder dan twee maanden breekt de Rode Duivels-gekte weer los. Dan begint het EK in Frankrijk en hebben onze jongens al onze supporterssteun nodig. Studio Brussel organiseert daarom – net als tijdens het WK twee jaar geleden – hun Dance With The Devils-feestjes in de Lotto Arena. De eerste twee namen zijn alvast toppers.

Tijdens het WK in Brazilië waren de Dance With The Devil-evenementen – toen met onder andere Triggerfinger, Selah Sue en DJ Fresh – al een succes, dus heeft Studio Brussel besloten ze dit jaar, ter ere van het Europees Kampioenschap, opnieuw te organiseren. Voor de gelegenheid wordt de Lotto Arena omgetoverd tot een kolkend stadion: supporters volgen er met z’n allen de EK-matchen van de Rode Duivels op een groot HD-scherm en genieten, voor en na de match, van de beste live muziek en top-dj’s.

 

Stubru maakte zonet bekend dat de Belgische band Blackbox Revelation en het Britse dj-duo Sigma – die je waarschijnlijk kent van de hit 'Nobody to Love' – al zeker op een van de feestjes het publiek komen opzwepen. Het eerste evenement vindt plaats op 13 juni, wanneer de Rode Duivels hun eerste groepsmatch spelen tegen Italië. Tickets voor de matchen op 13, 18 en 22 juni (respectievelijk tegen Italië, Ierland en Zweden) kan je nu al bestellen op stubru.be en lotto-arena.be.

 

Wat je ongeveer kan verwachten op 'Dance With The Devils'? Deze compilatievideo van de evenementen in 2014 geven je een goed idee.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Lees ook:

 

Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters is zwanger!

 

Issabel uit 'De Mol' brengt eigen kledinglijn op de markt

 

Tess Goossens is zwanger!

 

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '