Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dreamland

De pastelkleurige items hebben leuke quotes zoals 'GRL PWR' en 'Be Yourself'.

TikTokker Stien Edlund lanceert back to school-collectie bij Dreamland

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is gelukkig nog meer dan een maand voor je terug naar school moet, maar als het op schoolgerei aankomt, kan je nooit snel genoeg zijn. Voor je het weet zijn de leukste dingen uitverkocht! Nu heeft TikTokker Stien zopas haar eigen back to school-collectie uitgebracht bij Dreamland en die wil je meteen shoppen.


We zitten nog niet in de helft van de vakantie en zouden dus eigenlijk liever nog niet aan school denken. Maar als we de back to school-collectie zien die Stien Edlund in samenwerking met Dreamland lanceert, vinden we het nog zo erg niet! De TikTokker kondigde haar collab aan via Instagram.

Pastelkleuren en quotes


De schoollijn bestaat uit kaftpapier, een heuptas, een shopper, een pennenzak, etiketten en enkele mappen. De pastelkleurige items bestaan uit de kleuren geel, blauw, oranje en paars en hebben leuke quotes zoals ‘GRL PWR’ en ‘Be Yourself’. De prijzen gaan van € 2,25 voor etiketten tot € 29,95 voor de shopper. De volledige collectie vind je op dreamland.be en in de fysieke winkels. Welk item is jouw favoriet?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '