Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sticker Pet

Dirk, de schattige krullenbol van Julie Van den Steen, mocht alvast zijn eigen kopje in ontvangst nemen.

MUST HAVE: dankzij Sticker Pet kan je stickers laten afdrukken van jouw liefste huisdier

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het begon als een grap, maar Sticker Pet is met meer dan 100 bestellingen per maand aan het uitgroeien tot een echte business. Yan Ketelers, Bram Laebens en Arend Pijls uit Gent lanceerden in december 2019 de webshop. Dankzij hen kan jij stickers van je liefste kat, hond, konijn of ander huisdier laten drukken.


Wil je van jouw liefste Minoes of Flappy een reeks stickers laten afdrukken? Het concept is heel simpel: je uploadt een foto van je liefste viervoeter op de website van Sticker Pet. Zij knippen het schattige kopje uit en maken er een sticker van. 1 à 2 weken later krijgt je je gepersonaliseerde stickers thuis toegestuurd. Voor 40 exemplaren betaal je € 24,95 en voor 60 stickers betaal je € 6,95 extra. De plaatjes zijn beschikbaar in één formaat, namelijk 5 cm op 5 cm.

Zelf houden of uitdelen


Inspiratie nodig? Je kan de stickers als afwerking op een enveloppe of cadeautje gebruiken, maar je kan ze ook op je eigen spullen, zoals op je telefoonhoesje, waterfles of agenda, plakken. Fun fact: de stickers zijn wind- en regenproof dus je kan ze ook bijvoorbeeld op je fiets kleven. Wil je iemand anders blij maken? Dan kan je ze ook gewoon uitdelen aan iedereen die gek is op jouw trouwe viervoeter!

Het bedrijfje van Yan Ketelers, Bram Laebens en Arend Pijls uit Gent is eigenlijk een uit de hand gelopen grap. Het leek Yan namelijk leuk om stickers van zijn kat Maurice te ontwerpen en af te drukken. Wanneer hij met zijn lading opschepte via Instagram kreeg hij heel wat positieve reacties. ‘Ik vroeg aan mijn vrienden wie er een gratis sticker van Maurice wou, binnen het uur waren alle 50 stickers weg en moest ik er bijbestellen. Zo kwam ik op het idee om een website te bouwen waarop mensen ook stickers van hun eigen huisdier kunnen laten maken’, aldus Yan.

Dirk Van den Steen


Dirk, de schattige krullenbol van Julie Van den Steen, mocht alvast zijn eigen kopje in ontvangst nemen.

Goed doel steunen


De oprichters van Sticker Pet willen hun zaak trouwens binnenkort linken aan een goed doel om zo een deel van de winst aan het welzijn van dieren te besteden. Ze zijn momenteel nog op zoek naar een organisatie om zich aan te koppelen. Heb jij een suggestie voor een goed doel die de steun goed kan gebruiken? Laat dat dan gerust weten aan Yan en zijn collega’s!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '