Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De Front Man houdt een oogje in het zeil én de winnaar gaat met een prijzenpot van € 1000 naar huis.

COOL: Escape House organiseert in Hasselt een real-life Squid Game

Jolien Meremans

Mocht het je nog niet zijn opgevallen: de ‘Squid Game’-hype is (very!) real. Wie helemaal into dé Netflixhit van het jaar is, kan binnenkort naar Hasselt afzakken, want daar kan je je wagen aan het spel dat volledig in teken staat van de serie.

Kans is groot dat je ‘Squid Game’ intussen al (meerdere keren) gebingewatcht hebt, maar de de gekte rond de Koreaanse reeks is nog lang niet gaan liggen, integendeel. Escape House Leuven komt naar aanleiding van de serie zelfs met een gloednieuw concept: Squid Game.

Mét Front Mant

Op 27 november kan je je in Hasselt net als Gi-hun, Kang Sae-byeok en Sang-woo aan een potje Squid Game wagen. Een exclusieve uitnodiging krijg je niet, maar je kan je via de website wel inschrijven voor het spel. Dat belooft trouwens sterk op het origineel te lijken, al wil Escape House nog niet te veel verklappen. ‘Niet lang na de eerste ronde ontvouwen zich onvoorziene gruwelen. Om eerlijk te spelen kunnen we geen informatie over de spelen bekendmaken‘, staat er op de website te lezen.

Wel laat het weten dat de locatie beheerd zal worden door gemaskerd personeel én dat de Front Man ook aanwezig zal zijn om een oogje in het zeil te houden. Verder geeft Escape House ook nog mee dat het spel maximum vier uur zal duren, dat het verboden (!) is om te stoppen, dat de Front Man áltijd gelijk heeft én dat er geen geweld gebruikt mag worden. In tegenstelling tot de 455 andere spelers in de serie zal jij dus wel levend en wel weer naar buiten wandelen.

Én prijzenpot

Opgelet: als je wil meespelen moet je daar wel iets voor overhebben. Je betaalt namelijk € 100 om je in te schrijven. Máár als je het spel wint, ga je met de prijzenpot van € 1000 naar huis. Momenteel staat er slechts één spel gepland. Of er in de toekomst nog eentje (of meerdere) georganiseerd zullen worden is niet duidelijk. Je op tijd inschrijven is dus aangeraden!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '