Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Cottonbro via Pexels

Je krijgt ook een algemeen overzicht van het luistergedrag van alle Spotify-gebruikers samen.

Spotify maakt een overzicht van je meest beluisterde liedjes in 2020

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is natuurlijk altijd leuk om te weten welke artiesten en liedjes jij het vaakst hebt beluisterd. Of wat er zoal hot and happening was in de muziekwereld. En nu kan je dat gemakkelijk te weten komen dankzij Spotify Wrapped.


Ben je net als wij benieuwd naar jouw luistergedrag op Spotify het afgelopen jaar? Dan hebben we goed nieuws. Ook dit jaar krijg je dankzij Spotify Wrapped een overzicht van jouw activiteiten van dit jaar. Als je je inlogt, krijg je een playlist met jouw honderd meest beluisterde liedjes van 2020. Daarnaast is er ook een playlist met dertig nummers die je hebt gemist.

Op mobiel krijg je een uitgebreid overzicht van je eigen luistergedrag. Zo leer je onder meer hoeveel nieuwe artiesten en genres je hebt ontdekt, welke nummers on repeat stonden, naar welke podcasts je het meeste hebt geluisterd en nog zoveel meer!

Alle gebruikers


Heb je geen account of wil je gewoon weten hoe het luistergedrag van Spotify-gebruikers het afgelopen jaar was? Op 2020.byspotify.com krijg je een handig overzicht. Zo laat de Zweedse streamingdienst bijvoorbeeld zien wie de meest gestreamde artiest was, namelijk Bad Bunny. ‘Blinding Lights’ van The Weeknd was dan weer het meest afgespeelde lied.

Een van onze favoriete resultaten is de top van self-care playlists die uit maar liefst vier afspeellijsten bestaat: ‘Confidence Boost’, ‘Your Favorite Coffeehouse’, ‘Songs to Sing in the Shower’ en ‘Just Smile’. Als laatste krijg je nog vijf liedjes die samengingen met de #BlackLivesMatter-beweging: ‘This Is America’ van Childish Gambino, ‘I Need You To (Breonna Taylor)’ van Tobe Nwigwe, ‘Black Parade’ van Beyoncé, ‘Alright’ van Kendrick Lamar en ‘The Bigger Picture’ van Lil Baby.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '