https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het zijn beelden van een moment waarop elke GoT-fan heeft gewacht

Spoiler alert! Er zijn foto’s vanop de set van ‘Game of Thrones’ gelekt

Even in tweedstrijd gelegen maar toch besloten dat je 't wil weten? Het is nog niet te laat om terug te keren. Ach, wij lazen ook door en we hebben het ons niet beklaagd. De gelekte foto's van de set in Spanje waar het zevende seizoen van 'Game of Thrones' gefilmd wordt, tonen namelijk de ontmoeting waarop we allemaal gewacht hebben.

Tante en neef

 

Seizoen zes eindigde met dragon lady Daenerys die met een enorm leger onderweg was naar Westeros en Jon Snow die eindelijk terug in Winterfell terechtkwam. We moeten nog een hele tijd wachten om te weten wat er daarna gebeurt, maar de opnamens van het volgende seizoen zijn natuurlijk wel al bezig. In het Spaanse Baskenland werd door nieuwsgierige fans deze foto getrokken.

 

 

A photo posted by Bruno Delfino (@bruno.dlfo) on

 

Yup, het zijn Daenerys en Jon Snow! De twee ontmoeten elkaar dus eindelijk. Superspannend, want Dany weet nog niet dat ze eigenlijk familie zijn. Zal Snow het haar vertellen? Komt Daenerys dan te weten wat er ten noorden van The Wall gebeurt? En veel belangrijker nog: zal Drogon Jon Snow wel leuk vinden?! Te. Veel. Vragen.

 

 

A video posted by Kit Harington ❄ (@kitharingtonuk) on

 

Het zevende seizoen zal uit zeven afleveringen bestaan en komt iets later dan verwacht uit, ergens in de zomer van 2017.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content