Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Hey Upper East Siders. Gossip Girl is back...

YASSS: er komt wel degelijk een spin-off van ‘Gossip Girl’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Upper East Siders, hold your breath! Na zeven jaar zonder de waanzinnige outfits van Serena en Blair, maar ook de wilde avonturen van Chuck en Nate, is de elite van New York binnenkort weer helemaal terug van weggeweest. Jawel, er komt wel degelijk een spin-off van de populaire serie ‘Gossip Girl’.


‘You know you love me. XOXO, Gossip Girl.’ Het moet zowat de populairste ringtone geweest zijn tijdens onze jeugdjaren. Iedereen, maar dan ook iedereen was in de ban van de schandalen van de jonge elite van New York. En hoewel we in 2012 na zes seizoenen met krokodillentranen afscheid moesten nemen van de wilde avonturen van Serena, Blair, Chuck en Dan, keert de populaire serie binnenkort weer terug naar het scherm. Jawel, ‘Gossip Girl’ krijgt wel degelijk een vervolg op de nieuwe streamingdienst HBO Max, die in de lente van volgende jaar gelanceerd wordt.

Acht jaar later


Het zijn de originele makers, Josh Schwartz en Stephanie Savage, die de spin-off van de populaire serie vorm zullen geven. Of ook de originele cast weer te zien zal zijn, is echter onzeker. De 10 afleveringen van de nieuwe reeks zullen zich namelijk acht jaar na de feiten uit de originele reeks afspelen. De kans dat er dus een nieuwe generatie rijkeluizen New York onveilig zullen maken, is erg groot. Al blijven we natuurlijk duimen voor een rolletje voor Blake Lively of Leighton Meester. Hoewel we voorlopig dus nog ongeduldig moeten wachten op verdere details, is het misschien wel het uitgelezen moment om alle zes seizoenen nog eens opnieuw te bingewatchen op Netflix?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '