https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

'Ik zie ons al in een koets met een wit paard zitten'

Sorry ladies, hij is bezet! Bartel Van Riet: ‘Mijn vriendin en ik fantaseren al over ons huwelijk’

Bartel Van Riet (34), ex van Joy Anna Thielemans en ongetwijfeld de knapste tuinman die ons land ooit gekend heeft, is van straat. In Story van deze week vertelt hij honderduit over zijn vriendin Dorien. Ze denken zelfs al aan trouwen! 

Magazine Story had deze week een interview met Bartel Van Riet over zijn nieuwe programma 'De Barak van Bartel' op Discovery Channel waarin de 34-jarige tuinman op zoek gaat naar de strafste tuin van de Lage Landen. 

Maar waar wat ons vooral interesseert is: is de sexy Bartel nog steeds vrijgezel? Helaas! Anderhalf jaar geleden verloor hij zijn hart aan ene Dorien en ze zijn naar eigen zeggen zot van elkaar. 'Dorien is een fantastische vrouw: mooi, lief en intelligent. Ik weet zeker dat ik eindelijk de ware heb gevonden'.

Ik weet zeker dat ik eindelijk de ware heb gevonden.

Verder in het interview zegt hij haar niet bewust uit de schijnwerpers te willen houden. 'Maar ze heeft niet zoveel zin om in de media te komen', aldus de tuinman. 
 

Huisje, tuintje, boompje

Uiteraard wil Story graag weten of er ook een huwelijk en kinderen op de planning staat. Van Riet zegt daar erg traditioneel in te zijn. 'Op een dag wil ik zeker trouwen. We fantaseren daar soms al over. Ik zie ons al zitten in een koets met een wit paard', lacht hij. 

Af en toe fantaseren we over trouwen. Ik zie ons al zitten in een koets met een wit paard.

Maar kinderen zijn nog niet voor meteen. 'Een kindje is een mooie extra, maar onze relatie voelt al compleet zonder.'
 

Bartel Van Riet

Wél is Bartel op zoek naar een huis met meer grond, en liefst in het groen. 'En daar mogen gerust wat verbouwingen bij komen kijken. Ik heb niet alleen groene vingers, maar ben ook een echte doe-het-zelver.'

Binnenkort is de Handige Harry te zien in 'Ons Eerste Huis' op VIER waarin drie jonge koppels hun huis verbouwen met steun van hun ouders. Het paar dat de hoogste meerwaarde voor hun huis weet te creëren, wint 150.000 euro. Wij zijn benieuwd of Bartel mee de handen uit de mouwen zal steken!

Nog meer nieuws uit de Vlaamse showbizz:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content