Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zoetste koekjes, cupcakes en taarten

Smullen bij De Koekjesfee!

Boodschap aan alle zoetebekken! Voor de héérlijkste én mooiste koekjes, cupcakes en taarten moet je bij De Koekjesfee zijn. Zin in een Louis Vuitton koekje of liever een Chocolate Swirl Cupcake? Eén ding staat vast: smullen zul je!

Met het paasweekend in het vooruitzicht, denken we maar aan één ding: snoepen! Paaseitjes, groot en klein, chocolade paashazen en voor de echte zoetebekken misschien zelfs wat marsepein.

Ga je ook genieten van een heus paasdiner? En nog op zoek naar hét dessert? Of ben je gewoon, net zoals ons, verslaafd aan koekjes en alles wat zoet is?

Wel, wij hebben het gevonden! Of beter gezegd haar, want voor de heerlijkste desserts moet je bij de Koekjesfee zijn.

Yes, we know, de naam alleen al doet je watertanden naar meer. Wat denk je van koekjes in de vorm van een Louis Vuitton handtas of stiletto cookies?

En dan heb je de superschattige cupcakes nog niet gezien. Je hebt ze in allerlei mogelijke kleuren en je kan kiezen uit allerlei versieringen.

En vergeet die kers op die taart, kijk liever naar die meesterwerken van taarten zelf!  Zin in een tarte à la Louis Vuitton of liever een Dream Day taart met maar liefst vier lagen in zacht roze en intens bruin?

Tja, wat kan je daar anders op zeggen dan Mmmmmmmmmmm! en Laat maar komen!

Veel smulplezier! 

 

 

 

   

 

Bekijk ze allemaal op de website van De Koekjesfee

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '