https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De beelden van zijn nummer 'Perfect' zijn het schattigste ooit!

SMELT: Ed Sheeran speelt het perfecte lief in zijn allernieuwste romantische videoclip

Ed Sheeran heeft al menig vrouwenhart doen smelten, maar met zijn gloednieuwe videoclip van ‘Perfect‘ overtreft hij gewoon alles. Wij zijn nog even aan het bekomen van deze romantische beelden. Pfieuw!


Onze rosse held Ed Sheeran scoort momenteel in de hitlijsten met zijn nummer ‘Perfect‘. Echte fans kennen de song natuurlijk al langer, want wie nummer vijf van de cd ‘Divide‘ opzet, hoort dit prachtige lied. Goed nieuws, want vandaag dropte de zanger de officiële videoclip van het nummer online. En jawel, die bevat echt alles wat je ervan verwachtte.

Sneeuwpret


In de videoclip is Ed Sheeran smoorverliefd op een meisje. Actrice Zoey Deutch mag zich geluksvogel van dienst noemen, want zij speelt die grote liefde. Samen vertrekken ze op reis naar de bergen. En dan kan de romantiek beginnen. Ze leren samen skiën, dollen in de sneeuw, zoenen, halen een klein katje in huis en als klap op de vuurpijl dansen ze onder een sterrenhemel. Kortom: heerlijke beelden.

Dames en heren, zet jullie klaar voor deze vier hartverwarmende minuten. Jullie zullen er geen spijt van krijgen, beloofd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content