Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© LEGO

Slaap in een bed onder een LEGO-waterval, eet een maaltijd bereid door LEGO-robots en rij in een LEGO-auto.

Slaap een nachtje in een LEGO-huis

Herlinde Matthys

LEGO bouwde vorige maand in Denemarken een huis dat volledig ingericht is met LEGO-blokjes. Je kan nu met Airbnb een overnachting winnen op deze unieke plek.


Speelde jij net als wij zo graag met LEGO vroeger? Lag het huis van je ouders vol met rondslingerende blokjes en bouwde je de gekste dingen met de kleurrijke vormpjes? Je wildste LEGO-fantasieën kunnen nu werkelijkheid worden, want je kan een overnachting winnen voor vier personen in het enige echte LEGO-huis in Denemarken.

Waterval


De hele inrichting van het huis gebeurde met LEGO-blokjes, 25 miljoen exemplaren om precies te zijn. Lampen, boeken, bedden, en zelfs de huiskat is gemaakt uit het speelgoed. Dankzij Airbnb kan je het hele huis voor één nacht voor jou en je gezin alleen hebben. Een LEGO-auto pikt je op aan de luchthaven, je krijgt geheime tips & tricks van de beste LEGO-bouwers, LEGO-robots serveren je een échte lunch nadat je die eerst zelf hebt gebouwd met de blokjes, je mag je eigen LEGO-film maken en je slaapt in een bed in een zee van LEGO-blokjes onder een echte LEGO-waterval van zes meter hoog.

Wedstrijdvraag


Iedereen maakt kans om te winnen. Het enige wat je hoeft te doen, is de volgende wedstrijdvraag beantwoorden: ‘Als jij en je familie een oneindig aantal LEGO-blokjes zouden hebben, wat zouden jullie bouwen?’ Vul je origineelste idee hier in voor 16 november, en wie weet slaap jij binnenkort tussen je favoriete speelgoed en maak je je zotte idee realiteit. Succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '