Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Oeps.

Siska Schoeters niet opgezet met ‘moederdagcadeau’ van Weight Watchers

Siska Schoeters kreeg gisteren een wel heel bijzonder 'cadeau' van Weight Watchers. 'Alleen vandaag voor Moederdag! Bespaar nu € 36 bij Weight Watchers Online,' klonk het in een bericht. Maar daar was de radiopresentatrice niet zo mee opgezet.

'Schaam u diep', schreef een verontwaardigde Siska Schoeters onder de foto die ze gisteren op Instagram plaatste. De radiopresentatrice is er niet mee gediend dat Weight Watchers op Moederdag insinueert dat ze misschien wel wat kilo's moet verliezen. En uit de reacties onder de foto blijkt dat Siska niet de enige was met dat misnoegde gevoel.

 

 

A post shared by siskaschoeters (@siskaschoeters) on

 

Weight Watchers zelf liet aan Het Nieuwsblad weten dat het niet hun bedoeling was om hun klanten te brutaliseren. 'Het gebeurt vaker dat we kortingen aanbieden aan onze leden per sms,' vertelt Sabine De Prest van Weight Watchers in de krant. 'Omdat ons programma staat voor gezond leven en goed voor jezelf zorgen, hebben we dit verstuurd voor Moederdag. Het kadert in een brede campagne waar een gezonde levensstijl centraal staat. De boodschap was eigenlijk dat mama's ook aan zichzelf mogen denken.'

 

Bron: De Redactie

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '