Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Wij wensen de familie veel sterkte

Sergio Herman krijgt opnieuw zwaar verlies te verduren

Nog niet zo lang geleden verloor Sergio Herman zijn ongeboren zoontje, en nu heeft de sterrenchef opnieuw een zwaar verlies te verduren. Ronnie Herman, de vader van Sergio Herman, is overleden. 

Het is een moeilijke periode voor Sergio Herman. Na het overlijden van zijn ongeboren zoontje moet de sterrenchef nu opnieuw afscheid nemen van een dierbare. De vader van Sergio, Ronnie Herman, stierf op 69-jarige leeftijd. Het was ook de man die van Oud Sluis, dat hij eerder overnam van zijn vader, een gerenommeerd mosselrestaurant maakte. Sergio maakte er op zijn beurt een zaak met drie Michelinsterren van. 

 

Dat de vader van Sergio Herman aan een ernstige vorm van alzheimer leed, was geen geheim. 'Mijn vader is ziek en dat zal ook niet verbeteren,' klonk het enkele jaren geleden in een interview met Telefacts. 'Dat is niet fijn, maar dat is het leven. Zijn ziekte heeft me een tijdje depressief gemaakt.' Met zijn restaurant AIRrepublic wil Sergio een ode aan de keuken van zijn vader brengen. 'Pa is het waard dat ik dit doe. Hij is de grondlegger van wie ik ben,' vertelde hij nog toen hij de plannen van de zaak in Cadzand aankondigde.

 

'De mooiste moeders die ik ken'

Voor Moederdag deelde de sterrenchef gisteren nog een emotionele foto op Instagram. 'De twee sterkste en mooiste moeders die ik ken,' staat er te lezen onder de foto waarop zijn vrouw Ellemieke Sergio's moeder omhelst. Wij wensen de familie veel sterkte met hun verlies.

 

 

A post shared by Sergio Herman (@sergioherman) on

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '