Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Cute!

Serena Williams deelt foto van haar pasgeboren dochtertje

Herlinde Matthys

Toptennisster Serena Williams postte eindelijk de eerste foto van haar kersverse dochtertje op Instagram. Daarop ligt Alexis Olympia Ohanian Jr. te rusten op de schouder van mama. Cute!


Serena (35) beviel op 1 september van haar eerste kindje. Ze noemde haar dochtertje Alexis Olympia Ohanian Jr. naar haar vader en haar verloofde Alexis Ohanian. De bevalling verliep niet vlekkeloos en Serena moest zes dagen in het ziekenhuis blijven wegens complicaties.

Bloedklonters


Ondertussen stelt Alexis het goed, en heeft ze een gezond gewicht van 3,12 kilo. Ook met mama Serena is alles dik in orde. Tijdens haar zwangerschap moest ze dagelijks een antistollingsmiddel inspuiten tegen bloedklonters. Het risico daarop was groot omdat ze in 2011 na een voetoperatie al eens een longembolie kreeg.

Zege


Serena voelde dat het een meisje zou worden. Twee weken nadat ze had ontdekt dat ze zwanger was, speelde ze de Australian Open en won ze het toernooi. Het was bloedheet tijdens de finale, maar de baby gaf geen kick. Toen wist Serena dat het een meisje was, want vrouwen zijn nu eenmaal zo sterk, zegt Serena. Kleine Alexis heeft dus al haar eerste grandslamzege binnen.

Zenuwachtig


Serena was zenuwachtig om mama te worden. Haar leven draaide tot nu toe immers altijd om haarzelf. Haar lichaam, haar carrière en haar eigen gezondheid kwamen als topatleet altijd op de eerste plaats. Nu moet ze plots voor een kindje zorgen en ze wist niet of ze dat wel zou kunnen. Op de foto is te zien dat Serena haar mamagevoelens duidelijk heeft gevonden.

Winnen


Serena wil over een drietal maanden al opnieuw op het tennisveld staan. Ze beseft zelf ook wel dat dat misschien een beetje optimistisch is, maar ze wil gewoon niet vergeten worden. Iets wat in de sportwereld rap kan gebeuren. Ze benadrukt dat ze alleszins niet minder wedstrijden zal winnen: ‘Of ik win, of ik stop met spelen’, aldus Serena.

Unieke beelden


Op haar website postte ze een filmpje waarin de Amerikaanse je meeneemt doorheen het avontuur van haar zwangerschap en de geboorte van Alexis. Heel wat unieke beelden en foto’s passeren de revue:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '