Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: selenagomez

Voorlopig hebben beide partijen nog niet gereageerd.

Selena Gomez en The Weeknd hebben na 10 maanden een punt gezet achter hun relatie

Selena Gomez (25) en The Weeknd (27) zijn uit elkaar, dit hebben verschillende bronnen bevestigd aan People. De oorzaak van hun breuk zou te maken hebben met hun drukke schema’s, maar de popzangeres werd afgelopen weekend wel gespot met haar vorige vriend Justin Bieber…


‘Hun relatie is de laatste maanden niet makkelijk geweest. The Weeknd was op tournee en Selena had opnames in New York, dit was voor beide partijen niet gemakkelijk’, aldus een bron. De zangeres heeft altijd geprobeerd om de optredens van haar vriend bij te wonen, maar de afstand heeft zeker een rol gespeeld. Momenteel hebben de twee nog contact, maar ze hebben wel besloten om uit elkaar te gaan.

Volgens een insider heeft Justin Bieber, de ex van Selena, niets met de break-up te maken.  Selena werd afgelopen weekend nochtans wel gespot met de Canadese zanger nadat ze samen naar de kerk waren geweest en samen ontbeten hadden. Na het voorval zou The Weeknd de familie van Selena ook niet langer volgen op Instagram. Zit Justin er dan toch voor iets tussen?

Selena en Abel werden voor het eerst samen gespot tijdens een romantisch etentje in januari, maar toen was het volgens een bron niet serieus. Uiteindelijk hebben de twee hun relatie bevestigd op het Met Gala en gingen ze onder andere samen op vakantie naar Italië.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '