https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Mygazine

Want zij verdient wel wat gelukzalige me-time, niet?

Schenk je mama een abonnement op haar favoriete magazine voor Moederdag

Moederdag komt weer dichterbij, en het is dus hoog tijd om het perfecte cadeau te zoeken voor je allerliefste mama. Hoera, dankzij MyGazine kan je haar een abonnement op haar favoriete magazine schenken!

Op www.mygazine.be kan je het ideale cadeau vinden voor alle mama’s die graag lezen. Je kan er kiezen uit verschillende titels, zoals Libelle, Feeling en natuurlijk ook Flair. Daarnaast kan je ook uit verschillende formules kiezen. Zo heb je een cadeau voor elk budget.

 

In slechts enkele klikken kan je een abonnement op haar favoriete tijdschrift bestellen. Vervolgens wordt de geschenkdoos binnen de drie werkdagen bij jullie thuis geleverd. Plaats je een bestelling tussen 18/04 en 02/05, dan krijg je een limited-edition-versie voor Moederdag, inclusief een mooie sleeve als verpakking.

Mygazine

Nog enkele handige weetjes: in je geschenk zit een cadeaubon voor een abonnement. Je vindt er ook een brochure met meer uitleg over de magazines waaruit je kan kiezen. De waarde van het geschenk wordt niet vermeld en het abonnement loopt automatisch af.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content