Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

SAY WHAT?! Philippe Geubels gaat exclusief voor Eén werken

Als wij 'De Slimste Mens Ter Wereld' zeggen, denken jullie sowieso aan de hilarisch droge humor van Philippe Geubels. Maar helaas pindakaas zal Philippe niet meer te zien zijn op VIER, want de comedian heeft een exclusiviteitscontract getekend bij Eén.

Philippe Geubels zal de komende vier jaar enkel en alleen op Eén te zien zijn. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Voor de transfer was al bekend dat de stand-upcomedian een nieuw programma zou maken voor Eén. In 'Taboe' zoekt Philippe mensen op die een beperking hebben of die lijden aan een bepaalde ziekte. De grappenmaker wil wel eens weten met welke moppen zijzelf kunnen lachen en wat ze een absoluut taboe vinden. 

 

Maar het gaat dus verder dan één programma, want Geubels heeft bij Eén een exclusiviteitscontract getekend. Maar waarom net die zender? 'Bij VTM had ik een goed gevoel, bij VIER nog altijd. Ik heb gewoon gekeken naar de zender waar ik me het beste bij voelde, die met de beste ideeën kwam. Dat bleek Eén te zijn', vertelt Philippe aan Het Nieuwsblad. Dat is allemaal goed en we, maar wat met zijn jurystoel van 'De Slimste Mens ter Wereld'? 

 

Jury 'De Slimste Mens'

Omdat Philippe het nieuwe gezicht van Eén wordt, mag hij in principe niet te zien zijn op andere zenders. Maar met zijn hilarische moppen en droge uitspraken gaf Philippe een meerwaarde aan 'De Slimste Mens Ter Wereld' op VIER.

 

'De Slimste Mens' zonder Philippe is als een café zonder bier. Ondenkbaar dus! Wij hopen dan ook dat Eén af en toe eens een oogje dichtknijpt. Fingers crossed! 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '