Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Sandra Bekkari neemt vooravond op VTM over van Sofie Dumont

Sandra Bekkari, de voedingsdeskundige die Vlaanderen veroverde met haar 'Nooit meer diëten'-reeks, krijgt een kookprogramma op VTM. Ze zal vanaf september de plaats van de 'De keuken van Sofie' innemen en komt dus met haar gezonde voeding recht tegenover Jeroen Meus' stevige kost op Eén te staan.

Sinds 2012 kookt tv-chef Sofie Dumont elke dag rond zes uur een lekker gerecht op VTM. Maar op Eén doet allemansvriend Jeroen Meus hetzelfde, en VTM heeft de openbare omroep op dit uur nooit echt concurrentie kunnen aandoen. Vanaf het najaar zal VTM Meus aan het wankelen proberen brengen met de gezonde maar lekkere gerechtjes van bestsellerauteur Sandra Bekkari. Dat staat deze week te lezen in Dag Allemaal.

 

Sofie Dumont

 

Bekkari zelf is heel blij met haar eerste kookprogramma. 'Een tv-programma is voor mij de kers op de taart', laat ze aan Het Laatste Nieuws weten. 'Van mijn lezers hoor ik elke dag dat ze op zoek zijn naar inspiratie'. Inspiratie voor gezonde maar lekkere gerechten van de voedingsconsulente kan je nu al vinden in haar drie 'Nooit meer diëten'-kookboeken én op haar Instagrampagina. Op VTM zal Bekkari zowel tips geven over gezond eten als gerechten klaarmaken.

 

 

A post shared by Nooit Meer Diëten (@sandrabekkari) on

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '