https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  © Nico Vereecken/Photo News

De Antwerpse Rode Duivel ging zelfs met haar mee naar de tattooshop.

Belofte maakt schuld: Rode Duivels-fan laat handtekening Toby Alderweireld tatoeëren

Toen de Rode Duivels midden juli thuiskwamen van een succesvol WK, was Nathalie Standaert (24) een van de duizenden supporters die hen stond op te wachten in Brussel. Ze liet zich opvallen door een bord waarop ze schreef Toby Alderweirelds handtekening te willen laten tatoeëren. De Rode Duivel zocht en vond haar via Twitter, en afgelopen weekend kreeg het verhaal het perfecte einde.

Tatoeage met Toby


‘Toby, ik wil je handtekening als tattoo! Hoe regelen we dat?’. Dat is wat te lezen stond op het papier waarmee Rode Duivels-fan Nathalie door Brussel paradeerde op zondag 16 juli. Toby Alderweireld was niet aanwezig op de parade – collega Batshuayi grapte dat hij een kater had – maar hij kreeg wel een foto van de fan onder ogen. De Rode Duivel tweette de foto en vroeg Twitter om haar te vinden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En zo geschiedde. Zaterdag, zo’n drie weken na datum, stonden Nathalie en Toby samen in een tattooshop in Kalmthout om er werk van te maken. De voetballer maakte een momentje vrij in zijn vakantie om zijn superfan bij te staan terwijl zijn – eerder grote – handtekening op haar schouder vereeuwigd werd.

Tatoeage Toby


© Nico Vereecken/Photo News

Tatoeage Toby


© Nico Vereecken/Photo News

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content