Home LOL Rode Duivel Michy Batshuayi lacht op Twitter met zijn hilarische WK-blunder

Rode Duivel Michy Batshuayi lacht op Twitter met zijn hilarische WK-blunder

Wanneer hem gevraagd werd wie de Gouden Bal verdiende, kwam de Rode Duivel met het perfecte antwoord.

Batshuayi

Michy Batshuayi liet zich tijdens het WK opmerken door zijn kapsel, zijn goal tegen Tunesië én zijn gigantische blunder in de (eerste) match tegen Engeland. Batshuayi besloot dat hij maar beter met de rest van de wereld kon meelachen om zijn nu al legendarische actie, en deed dat op geniale wijze op Twitter.

In het slaapverwekkende schouwspel dat de eerste match van onze Rode Duivels tegen Engeland in de eerste ronde was, zorgde Michy Batshuayi voor een momentje dat wel het bekijken waard was. Om de goal van Januzaj – die de Duivels de overwinning bezorgde – te vieren, schoot de spits de bal toen nogmaals in het doel, en kreeg ‘m vervolgens loeihard in het gezicht nadat die terugkaatste op de paal. De beelden gingen de wereld rond en Michy was een klein beetje kop van jut.

De Gouden Paal

Nadat de Rode Duivels hun laatste match op het WK wonnen en zo de bronzen medaille binnenhaalden, restte er voor onze spelers nog maar één vraag: wie valt in de prijzen bij de verkiezing van de beste spelers? Ondertussen weten we dat Eden Hazard de Kroaat Modrić net moest laten voorgaan als beste speler en dat Courtois terecht tot beste keeper werd verkozen. Maar zaterdagavond wou een Twitterende voetbalfan nog weten wie volgens Batshuayi de Gouden Bal, ofwel de prijs voor de beste speler van het toernooi, zou winnen. Dit is wat de 24-jarige voetballer antwoordde.

‘Ik weet het niet, maar ik verdien de Gouden Paal’, schrijft de spits. Een prijs voor de grootste blunder van het toernooi, dat lijkt ons nog een leuk idee. Of wat denken we van een prijs voor de vuilste valsspeler, die dan naar Mbappé gaat? Het is maar een suggestie.

‘Ziekte’

Zondag was Michy nog steeds in een lollige bui. Na een tweet van het officiële Rode Duivels-account waarin aangekondigd werd dat Toby Alderweireld niet op de fandag in Brussel zou zijn omdat hij ziek was, insinueerde Batshuayi dat zijn collega met een kater in bed lag.

Vermoedelijk kreeg de spits onder zijn voeten voor het mopje, want de tweet is alweer verdwenen.

Meer over de Rode Duivels:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.