Home celebs ZIEN: Rode Duivel Lukaku en Jay-Z geven elkaar dikke knuffel

ZIEN: Rode Duivel Lukaku en Jay-Z geven elkaar dikke knuffel

De voetballer ontmoette ook dj Khaled.

Instagram @romelulukaku

Romelu Lukaku geniet na het uitstekende WK van onze Rode Duivels van een welverdiende vakantie in New York. De voetballer zag zijn droom werkelijkheid worden toen hij niemand minder dan Jay-Z ontmoette.

Romelu Lukaku is zelf een grote ster, zeker na het fantastische WK dat de Rode Duivels speelden in Rusland. Maar toch is zelfs hij nog starstruck! Hij vertoeft momenteel in New York en daar ontmoette hij Jay-Z, de hubby van Beyoncé. Lukaku is een enorm grote fan van de rapper en hij deelde dat speciale moment op Instagram.

‘Dromen worden werkelijkheid’, schreef Romelu onder een filmpje waarin Jay-Z en hij elkaar met een gigantische smile op hun gezicht een dikke knuffel geven. ‘Doe zo voort’, zei Jay-Z tegen een van onze nationale voetbalhelden. Lukaku bedankte de artiest in het onderschrift voor zijn lieve woorden.

Dreams come true Hov x Rom Thank you for the words @rocnation

A post shared by Romelu Lukaku (@romelulukaku) on

Mister Carter was niet de enige grootheid die onze Lukaku tegenkwam in The Big Apple. Hij had ook een toffe babbel met dj Khaled. ‘Deze man verspreidt enkel positiviteit’, aldus Romelu bij een foto van hun tweetjes in de kleedkamer van de Amerikaanse rapper.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.