Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Ook 12 andere steengoede series krijgen een nieuw seizoen.

YASSS: een vijfde seizoen van ‘Riverdale’ staat officieel op de planning

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl wij ongeduldig wachten tot er een nieuwe aflevering van ‘Riverdale’ op Netflix verschijnt, dat gebeurt trouwens pas op 23 januari, kondigden de makers van de reeks ondertussen goed nieuws aan. Er komt namelijk een vijfde seizoen van onze favoriete serie!


Het vierde seizoen van ‘Riverdale‘ is nog volop aan de gang, maar ondertussen kondigde The CW Network een vijfde seizoen van onze favoriete serie aan. Of dat met of zonder Jughead Jones zal zijn, is nog steeds niet helemaal duidelijk.

Opgelet, spoiler alert!

In de laatste aflevering ‘Tangerine‘ die op Netflix verscheen, zagen we namelijk dat het personage van Cole Sprouse dood terug gevonden werd door Archie Andrews, Betty Cooper en Veronica Lodge. We hoorden Archie nog zeggen ‘Hij is dood. Wat heb je gedaan, Betty?’ voor het scherm zwart werd. Het ziet er niet goed uit... Laten we hopen dat dit op een of andere manier, net zoals in het tweede seizoen, gewoon een misleidende scène is en dat Jughead toch nog leeft...

Afstuderen


Hoe dan ook, of Jughead Jones het nu overleeft of niet, waarschijnlijk zullen de vrienden sowieso elk hun eigen weg gaan. We gaan ervan uit dat de Riverdale High-leerlingen tegen dan afgestudeerd zullen zijn en dus elk aan hun toekomst zullen beginnen. Wat betekent dat voor de vriendschappen en relaties tussen de tieners? Hopelijk ontdekken we het binnenkort!

‘Legacies’ en ‘Nancy Drew’


‘Riverdale’ is trouwens niet de enige serie die een nieuw seizoen krijgt. Volgens TV Line hebben ook ‘Nancy Drew‘ en de ‘The Originals’-spin-off ‘Legacies‘ geluk en worden hernieuwd. Die twee series zijn jammer genoeg nog niet in ons land te bekijken, maar wij blijven hopen dat dat snel gebeurt! Daarnaast staat er ook nog een nieuw seizoen op de planning voor ‘The Flash’, ‘Supergirl’, ‘Black Lightning’, ‘DC’s Legends of Tomorrow’, ‘All American’, ‘Charmed’, ‘In The Dark’, ‘Roswell, New Mexico’, ‘Batwoman’ én ‘Dynasty’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '