Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Katie Yu via The CW

KJ Apa: 'Our new normal is washing our mouths before every take of a make-out scene...'

VIDEO: zó bereiden KJ Apa en Camila Mendes zich voor op een ‘coronaproof’ ‘Riverdale’-kusscène

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na twee weken in quarantaine te vertoeven zijn Lili Reinhart, Camila Mendes, Madelaine Petsch en de andere ‘Riverdale’-acteurs begonnen aan de opnames voor het vijfde seizoen. En voor wie zich afvroeg hoe het nu moet met die intense kusscènes: daar geeft KJ Apa met een video een antwoord op.


Fans van het ‘Riverdale‘-koppel Varchie hoeven niets te vrezen: de kleffe kusscènes die we zo gewend zijn van het duo gaan ondanks de huidige coronacrisis gewoon door. KJ Apa postte zonet een video op zijn Instagram waarin we zien hoe hij en Camila Mendes zich voorbereiden op zo’n opname.

Mondspoeling


De twee ‘Riverdale’-acteurs krijgen elk een product waarmee ze hun mond uitgebreid moeten spoelen. Onder de video schreef KJ ‘our new normal is washing our mouths before every take of a make-out scene...‘. Dit proces moet dus voor elke opname van een kusscène herhaald worden. Wow! Maar je weet wat ze zeggen: better safe than sorry. Al weten we niet zo goed of dit wel helemaal coronaproof is... Don’t try this at home! 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '