Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Warner Bros Entertainment

Opgelet, spoiler alert!

De River Vixens geven sexy optreden aan de hekken van de jeugdgevangenis in nieuwste ‘Riverdale’-aflevering

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Riverdale‘ blijft maar beter en spannender worden. In één aflevering gebeurt er telkens zoveel dat je je aandacht er zeker moet bijhouden. Ook in de nieuwste episode hebben wij weer onze ogen uitgekeken. Ons favoriete moment? Het optreden van Veronica Lodge en de River Vixens aan de hekken van de jeugdgevangenis!


Opgelet, spoiler alert!

Vorige week zagen we hoe Archie Andrews naar de jeugdgevangenis werd gestuurd voor de moord op Cassidy Bullock. In de nieuwste ‘Riverdale‘-aflevering probeert hij zijn allereerste dagen te doorstaan. Op hulp van de andere Serpents die opgesloten zitten, moet hij niet rekenen, tenzij hij een Ghoulie neersteekt. Wanneer hij weigert, willen ze hem niet beschermen en is hij een gemakkelijke prooi. De Ghoulies die Archie heeft verklikt bij de straatrace in het tweede seizoen zinnen op wraak. Ze slaan hem in elkaar en stelen zijn sneakers.

Voetbalwedstrijd


Archie blijft natuurlijk niet bij de pakken zitten. Om zich te verzetten tegen het geweld tussen de gevangenen, probeert hij hen te verzoenen met een voetbalwedstrijd. Wanneer hij Veronica daarover vertelt, komt ze met het geniale idee om hen aan te moedigen met de River Vixens. En dat zorgt voor een leuk optreden waar alle gevangenen van kunnen genieten!

Riverdale | Jailhouse Rock | Netflix

Talk about a captive audience. New Riverdale tomorrow!!!

Posted by Netflix on Wednesday, October 17, 2018

Mysteries


Natuurlijk was ook de rest van de aflevering weer de moeite. Zo stapelen de mysteries zich op rond de (zelf)moord op Dilton Doiley en de beroerte van Betty en Archie geraakt verstrikt in het gevangenisleven. Benieuwd waarover we het hebben? ‘Fortune and Men’s Eyes‘ is nu beschikbaar op Netflix!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '