Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @badgalriri

Artyfarty!

Rihanna prijkt als schattige peuter op eigen nieuwste albumcover

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
RiRi toont op haar Instagramaccount de cover van haar nieuwste album 'Anti'. De prent lijkt wel een artistiek hoogstandje. Dat belooft.

Na bijna drie jaar komt Rihanna met een gloednieuw album op de proppen: 'Anti'. De single 'Bitch Better Have My Money' is hier een onderdeel van en kwam jullie vast al eens ter ore. De executive producer van de plaat is trouwens niemand minder dan Kanye West.

 

Naar RiRi's aloude gewoonte hoort bij deze lancering een knaller van een albumprent bij waarbij zij zelf centraal staat. De prent is van Roy Nachums hand en toont een kleine Rihanna met gouden kroon over de ogen getrokken en een ballon in de hand.

 

Nauwkeurige ogen spotten zelfs het brailleschrift op de achtergrond. Waar is Louis Braille als je hem nodig hebt, verdorie... RiRi wil met het brailleschrift symboliseren dat mensen die kunnen zien vaak nog het blindst zijn. That's some deep shit right there!

 

 

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

 

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

 

 

Iets eerder gaf Rihanna de naam van het album al vrij. Op deze Instagramfoto geeft ze haar fans ook meteen de betekenis van 'Anti' mee.

 

 

 

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

 

 

De releasedatum van het album is nog top secret, maar fris alvast 'Bitch Better Have My Money' nog eens op:

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

 

 

Dit is Rihanna's eerste eigen Puma-sneaker en kende jij RiRi's nieuwste geurtje al? Nu wel!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '