Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Wij plannen alvast een televisieavondje! 😝

Na vijf jaar pauze staat Rihanna straks weer op het podium

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Gisteravond wist Rihanna Instagram even in rep en roer te zetten. De 34-jarige zangeres maakte namelijk bekend dat ze zal optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl, het best bekeken jaarlijkse televisie-evenement in de Verenigde Staten.

Lingerie en make-up: Rihanna’s agenda zat de laatste jaren goedgevuld. De popzangeres lanceerde de ene collectie na de andere, met als gevolg dat er geen plaats meer was voor muziek. Toen ze eerder dit jaar voor het eerst mama werd van een zoontje, wiens naam nog steeds staatsgeheim is, gaven fans de hoop op een nieuw album dan ook helemaal op. De zangeres verdween haast volledig uit de spotlight, maar daar blijkt nu verandering in te komen.

Miljoenen kijkers

Rihanna postte gisteravond een Instagramfoto waarop niet meer dan een football en een arm te zien zijn. Hoewel er geen bijschrift voorzien is, herkennen fans haar tattoos meteen en komen ze tot de conclusie dat Rihanna haar muzikale comeback zal maken tijdens de Super Bowl. Daarmee treedt ze in de voetsporen van Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem, 50 Cent en Kendrick Lamar, die eerder dit jaar nog het muzikale intermezzo voor miljoenen kijkers verzorgden.

Het muzikale spektakel wordt meteen haar eerste optreden in meer dan vijf jaar tijd. Iets wat niet alleen haar fans, maar ook haar collega’s uit hun dak doet gaan. Zo reageerde Lizzo onder de foto ‘Screaming’. Justin Bieber deelde de foto zelfs in zijn verhaal met de veelzeggende woorden: ‘The queen is back’. Hoe haar show, die op 12 februari volgend jaar doorgaat, er precies zal uitzien, is uiteraard nog niet geweten. Wij verwachten in ieder geval een resem aan monsterhits als ‘Man Down’ en ‘Umbrella’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '