Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @elkevanelderen

Een broertje of zusje voor Ellie Martha.

Regi en Elke Vanelderen verwachten tweede kindje!

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Elke Vanelderen is zalig zwanger van haar tweede kindje met Milk Inc-producer Regi Penxten. De twee kregen drie jaar geleden al een dochtertje Ellie Martha. Zij krijgt er dus binnenkort een broertje of zusje bij.

De 37-jarige Elke Vanelderen voelde naar eigen zeggen haar biologische klok tikken. De zwangerschap is allesbehalve een ongelukje, zo luidt het in Het Nieuwsblad: 'De hunker naar een tweede kindje is gegroeid met het ouder worden van Ellie Martha. Ik werd weemoedig als ik andere baby's zag, kreeg tranen in de ogen. Wilde ze vastpakken, knuffelen, eraan ruiken. Ik voelde mijn biologische klok tikken. Regi zag dat ik het meende, maar hij was tevreden met één kindje. Maar gaandeweg is hij erin meegegaan. Ik heb hem zéker niet verplicht, en nu is hij zo fier als een gieter.'

 

De bevalling is uitgerekend voor oktober. Elke is nu dus drie maanden ver. 'Ik had een app die mijn eisprong berekende. En in Zuid-Afrika is het gelukt', glundert ze in Het Nieuwsblad. Het geslacht van de baby kennen ze al én ze hebben al een naam in gedachten, maar die blijft uiteraard nog geheim.

 

 

Ellie Martha leest tegenwoordig aangepaste lectuur. In oktober wordt ze grote zus!

A photo posted by Elke (@elkevanelderen) on

 

 

A photo posted by Regi (@realregi) on

 

 

 

Ook Siska Schoeters is uitgerekend voor oktober. Tess Goossens zal al in september bevallen van haar tweede kindje.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '