https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © photo news

'Je was mijn bondgenoot, mijn vertrouwelinge en je bent mijn liefde.'

Rami Malek en Lucy Boynton uit ‘Bohemian Rhapsody’ zijn ook in het echte leven een koppel

Herlinde Matthys

Rami Malek (37) die Freddie Mercury speelt in de gerenommeerde film ‘Bohemian Rhapsody’ is ook in real life samen met zijn co-star Lucy Boynton (24).


Rami Malek, die als twee druppels water lijkt op Freddie Mercury in de film ‘Bohemian Rhapsody’, viel vannacht in de prijzen op de Golden Globes. Hij mocht de felbegeerde award voor ‘beste acteur in een drama’ in ontvangst nemen. Niet enkel de carrière van Rami loopt op rolletjes, ook in de liefde heeft hij geluk. Hij maakte onlangs namelijk bekend dat hij een koppel vormt met Lucy Boynton. De actrice speelt Mary in de film, de grote liefde en muze van de frontman.

‘Ik waardeer je enorm hard’


De acteur kreeg vorige week de ‘Breakthrough Performance Award’ op het Palm Springs International Filmfestival. In zijn bedankingsspeech stond Lucy centraal. ‘Dankje Lucy Boynton’, zei Rami op het podium. ‘Je was mijn bondgenoot, mijn vertrouwelinge en je bent mijn liefde. Ik waardeer je enorm hard.’

Met deze mooie woorden bevestigt Rami hun relatie nu eindelijk. Rami en Lucy werden de afgelopen maanden geregeld samen gespot. De geruchten dat de twee collega’s niet enkel op het witte doek, maar ook in het echte leven een koppel vormden, deden al langer de ronde.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content