Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: evelienbaten

Wie net zo’n happy ending als Evelien en Nicolas wil, kan zich nog steeds inschrijven voor het volgende seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

PROFICIAT: Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten hun eerste kindje

De laatste weken is er een echte babyboom aan de gang bij ‘Blind Getrouwd’. Stijn en Nuria uit het eerste seizoen werden begin maart voor het eerst mama en papa, en niet veel later was het de beurt aan Daisy. Ondertussen is er ook een derde ‘Blind Getrouwd’-baby op komst, want Evelien en Nicolas verwachten een eerste kindje samen.


Fantastisch nieuws op deze vrijdagmiddag, want bij VTM hebben ze net een persbericht uitgestuurd dat Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen een eerste kindje verwachten. Op 4 november gaf het koppel elkaar het jawoord in het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ en in november worden ze voor het eerst mama en papa. Over het geslacht van hun baby is er momenteel nog niets geweten, maar wij zijn alvast ontzettend blij voor Evelien en Nicolas.

Ook Evelien en Nicolas zelf zijn natuurlijk dolblij met hun zwangerschap. ‘We kijken enorm uit naar de komst van ons eerste kindje! We zijn sinds onze trouwdag steeds dichter naar elkaar toegegroeid en zijn klaar voor de volgende stap. Ouders worden is een enorm avontuur, maar het is iets dat we allebei heel graag willen’.

 

Meer ‘Blind Getrouwd’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '