Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Proeven van de mannenliefde en een ontmaagding op de toiletten? Kobe Ilsen klapt uit de biecht

Gisterenavond verklapte Kobe Ilsen tijdens een aflevering van 'Gert Late Night' verschillende dingen over zijn liefdesleven die zelfs zijn meest trouwe fans ongetwijfeld nog niet wisten. James Cooke had de eer om de revelaties in primeur aan te horen – en gelukkig voor ons, gebeurde dat voor de camera.

Allesverwoestende liefde

 

Hoog op verlanglijstje van Kobe? Een intense, allesverwoestende liefde. Na jaren zoeken heeft hij die nog altijd niet gevonden. 'Ik word elke ochtend wakker met een tristesse diep in mij', geeft Kobe toe. In afwachting van de vrouw van zijn dromen, grijpt Kobe naar sport als therapie.

 

Proeven van de mannenliefde

 

Op de vraag van James of Kobe 100 % zeker is dat hij niet homo is, reageerde Kobe eerst cryptisch. 'Als je witloof proeft en je lust het niet, dan weet je toch zeker dat je geen witloof lust?' Op de vraag of hij weleens van de mannenliefde heeft geproefd, antwoordde Kobe bijzonder eerlijk: 'Natuurlijk.' Eerder gaf Jani Kazaltzis al toe dat hij Kobe eens van z'n lippen had laten proeven – al was dat gewoon om het gevoel van siliconen te proberen.

 

Op de knieën

 

Verder biechtte Kobe op dat hij wel eens een huwelijksaanzoek heeft gedaan – bij een vrouw, dat wel. Zes jaar geleden ging hij op de knieën tijdens een reis naar Mexico, maar door zijn grappen en grollen doorheen de dag geloofde de vrouw niet dat hij het meende. Het hele voorval werd weggelachen, maar liet Kobe wel gekwetst achter. De vrouw in kwestie was niet op de hoogte van zijn echte bedoelingen – tot nu, that is.

 

Laatbloeier

 

De laatste primeur die James meekreeg, ging over de eerste keer van Kobe. Die gebeurde niet heel vroeg: Kobe was 20-21 toen hij voor de eerste keer seks had. Geen rozenblaadjes en kaarslicht voor Kobe, maar wel de toiletten van zijn hogeschool tijdens zijn proclamatie. Of hoe die campus Journalistiek nooit meer hetzelfde zal zijn.

 

Bekijk het volledige fragment hieronder:

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '