Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Daar heb je tenslotte een oudere broer voor.

EINDELIJK: Prins Harry vraagt prins William om zijn getuige te zijn op het huwelijk van het jaar

Over minder dan een maand stapt prins Harry in het huwelijksbootje met Meghan Markle. Hoog tijd dus om een getuige aan te duiden voor de grote dag! Het Brits koningshuis kondigde zojuist aan dat die bijzondere eer gaat naar oudere broer prins William.


Toen prins William en Kate Middleton trouwden in 2011, stond (een toen nog vrijgezelle) prins Harry aan zijn broers zijde als getuige. Het is dan ook een logische keuze dat de rollen worden omgedraaid en prins William zijn kleine broer bijstaat op de belangrijkste dag van zijn leven.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Prins William heeft er lang op mogen wachten, maar Kensington Palace laat via Twitter weten dat Harry hem eindelijk gevraagd heeft om zijn getuige te zijn wanneer hij zijn jawoord geeft aan voormalige ‘Suits’-actrice Meghan Markle op 19 mei.

‘De hertog van Cambridge is vereerd en kijkt ernaar uit om zijn broer te steunen in St. George’s Chapel in Windsor op 19 mei’, luidt het nog in een vervolgtweet, mét een schattige kinderfoto van de twee broers.

 


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Familiezaak


Kate Middleton beviel op 23 april van haar derde kindje met prins William en aangezien ze enkele uren na de bevalling er alweer stralend uitzag, twijfelen we er niet aan dat ze ook aanwezig zal zijn op the wedding of the year.

Verder mogen prins George (4) en prinses Charlotte (2) ook hun mooiste kleren uit de kast halen. Het neefje en nichtje van prins Harry krijgen namelijk de belangrijke rol van bruidskindjes. De kleine royals mogen miss Markle begeleiden naar het altaar, en prins George zou zelfs de ringen mogen afgeven.

Nog meer leesvoer over the royal wedding of the year

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '