Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Je bent een succesvolle zakenvrouw, toegewijde moeder en echtgenote, wijnmaker en een fantastische vriendin.'

CUTE: P!nk blies gisteren 40 kaarsjes uit en dat liet haar man niet onopgemerkt voorbijgaan

Jolien Meremans

Power woman en zangers P!nk vierde gisteren haar veertigste verjaardag en hoewel zij en haar man weinig over hun relatie op sociale media delen, kon die laatst het gisteren toch niet laten om zijn vrouw uitgebreid te feliciteren met een schattig tekstje en een paar foto’s uit de oude doos.


Je zou het misschien niet verwachten, maar zangeres P!nk blies gisteren 40 kaarsjes uit. Om dat te vieren, deelde haar man Carey Hart (44) een heel emotionele boodschap op Instagram. Hij kijkt enorm op naar zijn vrouw en liet dat, naast het berichtje, ook met een paar oude, maar o zo schattige foto’s weten.

‘Hurts 2B Human’


‘Welkom op tram 4, schatje. We vieren al 18 verjaardagen samen ik kan alleen maar zeggen dat het geweldig is om met jou op te groeien. De persoon die je bent geworden is inspirerend. Je bent een succesvolle zakenvrouw, toegewijde moeder en echtgenote, wijnmaker en een fantastische vriendin. Ik ben zo ontzettend trots op de vrouw die je bent geworden. Jij bent als wijn: je wordt alleen maar beter. Ik ben zó gelukkig dat ik dit allemaal met je mag meemaken. Ik kijk uit naar alle verjaardagen die nog gaan volgen en kan niet wachten om te zien hoe gek je bent als je 80 jaar wordt. Geniet van je dag’, schreef hij op Instagram.

P!nk en Carey steken niet onder stoelen of banken dat hun relatie een tumultueus verleden heeft. Ze hebben verschillende keren op het punt gestaan om te scheiden, maar vormen intussen al achttien jaar een onafscheidelijk duo.

Samen zetten ze twee kinderen, Willow (8) en Jameson (2), op de wereld. Met haar laatste album ‘Hurts 2B Human’ zingt de zangeres voor het eerste openhartig over de vele miskramen die ze kreeg. Op dat album staat ook het nummer ‘90 Days’. In de videoclip van het nummer is te zien hoe P!nk en haar man in het verleden steeds verder uit elkaar groeiden. Zeker checken!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '