https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Meghan Markle zal dat niet zo graag horen...

Pippa Middleton zal nooit, never, jamais dit eten als ontbijt

De redactie

Pippa Middleton maakt van haar bekendheid gebruik om goede doelen te steunen. Zo zet de sportieve jongere zus van Kate Middleton zich in voor Magic Breakfast, een campagne die gezond ontbijten promoot bij de Britse jeugd. Pippa verklapte voor de gelegenheid haar do’s en don’ts voor een gezond ontbijt.


Dankzij de verloving van prins Harry met actrice Meghan Markle krijgt de Britse koninklijke familie een Amerikaanse touch. Toch denkt Meghan beter twee keer na voor ze een Amerikaans ontbijt serveert indien ze ooit Pippa Middleton over de vloer krijgt.

Bij het promoten van de organisatie Magic Breakfast werd Pippa gevraagd wat ze wel en niet graag eet ‘s morgens. De 34-jarige socialite liet weten dat ze absoluut geen fan is van pannenkoeken met spek en ahornsiroop. En laat dat net een Amerikaanse klassieker zijn waar soon-to-be-royal Meghan Markle mee is opgegroeid.


Wat je Pippa wel mag aanbieden als ontbijt? Dat zijn gezonde opties zoals yoghurt met verse stukjes fruit, havermout met noten of toast met eieren en avocado.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content