Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Naarmate de tijd vorderde, beseften ze dat het heel moeilijk zou worden om hun relatie te doen slagen.'

‘Phoebe Dynevor en Pete Davidson hebben een punt gezet achter hun relatie’

Jolien Meremans

Het lijkt erop dat Phoebe Dynevor minder succes heeft in de liefde dan haar ‘Bridgerton’-personage Daphne. Zij en Pete Davidson zouden na een relatie van zes maanden uit elkaar zijn.


Vorige maand vertelden we jullie dat ‘Bridgerton’-ster Phoebe Dynevor ook in real life haar Duke of Hastings gevonden had. Zij en comedian Pete Davidson werden toen in het openbaar al knuffelend en kussend gespot en bevestigden zo de datinggeruchten die toen al een tijdje de ronde deden.

Al maand uit elkaar


Ondanks dat ze weinig tijd kunnen vrij maken voor elkaar, hebben Pete en Phoebe een relatie’, schreef US Weekly toen. Maar die relatie zou nu voorbij zijn. Een aantal bronnen lieten aan de Britse (roddel)pers weten dat het koppel een punt zette achter hun relatie. ‘Phoebe en Pete hebben het beiden heel druk. In het begin zagen ze een relatie volledig zitten. Naarmate de tijd vorderde, beseften ze dat het heel moeilijk zou worden om het te doen slagen’, vertelde een dichte bron aan The Sun. Volgens diezelfde bron zouden de twee elkaar al meer dan een maand niet meer gezien of gehoord hebben.

Het was al geweten dat Phoebe en Pete worstelden om een mooi evenwicht te vinden tussen werk en privé. ‘Ze houden contact via sms en FaceTime. Op dit moment zijn ze voornamelijk gefocust op hun werk’, vertelde US Weekly eerder al. Phoebe verblijft voor de opnames van ‘Bridgerton’ vaak in het Verenigd Koninkrijk, terwijl Pete in de Verenigde Staten dan weer druk bezig is met ‘Saturday Night Live’ en een nieuwe film. Na zijn relatie met Ariana Grande – lees: hij vroeg haar zelfs ten huwelijk! – loopt nu dus ook zijn relatie met Phoebe op de klippen. Auwtch!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '