Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jose Perez/Bauer-Griffin via Getty Images

'Het is nog erg pril, maar ze zijn echt gek van elkaar.'

Dit is de bekende nieuwe vlam van Pete Davidson

Annelies Hart

Ariana Grande, Phoebe Dynevor en meest recent zelfs Kim Kardashian... Het minste wat je kan zeggen is dat komiek en acteur Pete Davidson (28) een zwak heeft voor bekende succesvolle dames. Na zijn breuk met de Kim bleef hij niet bij de pakken zitten, want ondertussen heeft hij een wereldberoemd model aan de haak geslagen.

In augustus kreeg de wereld verrassend nieuws te horen: Kim Kardashian (42) en Pete Davidson zetten een punt achter hun relatie. De twee waren heel publiekelijk verliefd, inclusief Instagramfoto’s, dates in het openbaar en een gezamenlijk bezoekje aan het Met Gala van dit jaar.

Het koppel was bijna een jaar samen en Pete Davidson had dus even tijd nodig om de breuk te verwerken, maar ondertussen heeft hij opnieuw een prille relatie met niemand minder dan topmodel Emily Ratajkowski (31).

Prille liefde

De vonk sloeg over toen wederzijdse vrienden het model en de komiek aan elkaar voorstelden. ‘Pete en Emily zijn elkaar al een paar maanden aan het leren kennen’, vertelt een vriend van het nieuwe koppel aan Us Weekly. ‘Het is nog erg pril, maar ze zijn echt gek van elkaar. Pete maakt Emily aan het lachen en hij houdt ervan hoe intelligent ze is.’

Ratajkowski scheidde in juli van echtgenoot Sebastian Bear-McClard na bijna vier jaar huwelijk en vroeg in september officieel de scheiding aan na geruchten over ontrouw van de producent. De twee hebben samen een zoontje van 1,5 jaar oud, Sylvester.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '