Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Vorige week kondigde haar Little Mix-collega Leigh-Anne Pinnock ook al aan dat ze in verwachting is.

Perrie Edwards kondigt zwangerschap aan met foto’s op Instagram

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vorige week kondigde Little Mix-zangeres Leigh-Anne Pinnock (29) aan dat ze zwanger is. Nu heeft nog een ander lid van de Britse meidengroep heuglijk nieuws. Ook Perrie Edwards is in verwachting van een eerste kindje!


Er is een babyboom bij Little Mix! Niet enkel Leigh-Anne Pinnock verwacht met haar verloofde Andre Gray (29) een eerste kindje. Ook haar collega Perrie Edwards (27) kondigt heugelijk nieuws aan via Instagram. Ze is zwanger van een eerste baby met de Britse voetballer Alex Oxlade-Chamberlain (27). Alex en Perrie worden al sinds 2016 aan elkaar gelinkt.

Slapeloze nachten


Zowel Perrie als Alex deelden onderstaande foto’s op hun socialemediakanalen. De Little Mixer schreef ‘Zo blij om op deze wilde reis te zijn met mijn soulmate. Ik + Hem = Jij. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten, baby Ox!’ Alex schreef: ‘Heeft iemand advies over het verschonen van luiers? Zo dankbaar en opgewonden om vader te worden. Kom maar op met de slapeloze nachten.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Perrie Edwards ? (@perrieedwards)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor wanneer Perrie uitgerekend is en welk geslacht de baby zal hebben, maakte ze nog niet bekend. Al is een ding zeker: zij en Leigh-Anne zullen veel mooie momenten samen kunnen beleven. Leigh-Anne ziet het ook volledig zitten. ‘Argh zo blij voor jullie beiden! En zo verdomd blij dat we samen op deze reis mogen gaan. Ik hou zoveel van je’, schreef ze onder de aankondiging.

Als de kindjes het talent van hun mama’s mee hebben, kunnen ze over zestien jaar misschien wel een eigen muziekgroep beginnen of volgen ze hun mama’s op als Little Mixers. Stel je voor!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '